RSS

alone in the office

27 Apr

duduk seorang dalam opis adalah tidak seronok bila u have so much to learn, and they left u terkontang kanting dan terkedek2.

anyway, today is payday. hahahah hati dah miang dah nak belanja. e-filing dah settle cuma i need to check my exact amount for books&mags; and zakat.

betapa keciknya salary thn lepas, maka aku tak perlu bayar tax. last year’s salary adalah sangat sedikit dibandingkan dgn thn sebelumnya. thn lepas ialah thn yg tidak menarik dari segi financial. tp Tuhan maha adil, i am blessed with a happy, chubby, Aidan.

Aidan selalu reward camera kitorg dgn aksi yg menarikĀ .

From my fb: http://www.facebook.com/photo.php?pid=3906346&l=d11d6afe78&id=714497522

Adam pulak makin hari makin sweet. In everything that he does, he would make sure that adik would be with him.

tiap2 pagi nak pegi hantar umah baby sitter, dia akan tanya, “mama, bawak adik”..

dia tak nak gerak selagi aku tak jawab, “ok, adam masuk kereta dulu, mama bawak adik”

semalam, dia ajak adik main, “come adik”

 
1 Comment

Posted by on April 27, 2010 in simply random

 

One response to “alone in the office

  1. NorAlHidayah

    April 27, 2010 at 12:55 pm

    boleh xko bayangkan diaorg main bola kat padang sesama nanti..
    owh, mesti sgt sweet.. aku juga xsabar nak tgu my anak2 dara bergotong royong menolong memasak.. hehe

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: