RSS

apa wordpress nih!

09 Jun

aku ada referrer yg me-refer pada satu entry aku ..

tadi aku check stats, ada terlalu byk views utk entry tu je. aik?? apa hebat sgt dgn entry tu. aku check, aku baca.. biasa je. skali aku tgk referer aku.. tau tak dari mana? dari blog yg ratingnya 18SX.. yg intipatinya ialah utk org lelaki yg perverttttttttttttttttt.. bencii!!

entry yg refer kat blog aku tu pasal this one guy berzina dn nurse nama zana. haram betul!! i mean bukan author yg refer ke entry aku tu, tapi automatic refer to same story punya entry.

masyaAllah.. entry aku ni sangat la keibuan ok. apa kena mengena dgn nurse zana ni? aishh haram haram!!

 
Leave a comment

Posted by on June 9, 2010 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: