RSS

Suamnya blog ni

23 Oct

Compare reader blog ni skrg dgn 5 thn lps byk sgt beza. Bukan la aku ada beribu pun reader, tp dulu ada la ratusan capaian sehari ( x kisah la, nk baca ke nak stalk ke, nk mencaci ke) haha..

Kesuaman blog start bila aku kawin n rumah x de internet. Kawasan baru, streamyx service x de. 3G broadband belum meluaskan empayarnya lagi masa tu. Rumah bukan kat city center, tp kat nun jauh haa. Haha

Ada internet bila dh nk bersalin Adam. Mak aii mmg dah hilang dh mood nk blogging. If aku concentrate on blogging dr dulu, haha aku bole tulis ruangan pekerjaan sbg “blogger”.. Hahaha

When everybody letak banner la mcm2, hati terdetik nak jugak. Tgk laa mcm mana. Haha kena pindah to blogspot or host sendiri.

 
1 Comment

Posted by on October 23, 2010 in simply random

 

One response to “Suamnya blog ni

  1. suhana

    October 26, 2010 at 8:56 am

    apparently, am the one who still reading your blog~stay writing tuty!=)

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: