RSS

Working on something..

21 Dec

I get myself quite busy last few days. Completing some documents here and there, and today no one came to office but me. Heh, semua org pergi KL. Baguslah jugak sbb aku boleh buka tudung dan juga joget dangdut dlm opis. Boleh pasang lampu lip lap!

Tapi tu tak terjadi sbb aku mmg buat keroje. Bab buka tudung tu betul. Yg lain tak. Paling mengular pun.. err tadi pegi post office hantar poslaju. Tapi pilih pegi yg kat Jusco Tebrau, bukan yg dkt Taman Daya. Mengular la sangat. Habis beratur lama lebih sejam kat situ, hilang dah mood nak mkn etc. Sudahnya balik opis lapar. Makan la apa yg ada. Betul menaikkan darah saje.

Tadi sempat jugak jenguk beg sekolah utk Adam. Nauzubillah mahal betul. Back in 1996, kalau beg RM100+ tu kalau dah ada brand mcm United Color of Benetton ke, Esprit ke, Naf2 ke, apa2lah. Ini brand budak perempuan ye. I get to reward myself a UCB bag after PMR. Yes, that is one seriously expensive for a small bag since I did not spend so much on bag actually.

Tadi, beg saiz A5 kut, ada gambar Disney character ialah RM59.00. Kalau yg saiz muat A4, harga RM69.00. Mahalnya! Ada Spiderman tu paling murah, RM29.90 tp zip mcm ketat. Spiderman dah tak bernilai ke? Budak2 dah tak suka spiderman?

Adam nak beg Ben10. Sungguh, Ben10 pun dia tak tgk kat TV. Dia tak suka tgk Ben10 kat TV tapi dia suka merchandise Ben10.

Apa yg belum ada ni ye utk Adam? Beg sekolah dgn kasut belum beli. Tapi aku rasa kasut tak payah beli kut. Ada kasut raya hari tu Mama Nina dia belikan, tak berapa pakai. Botol air pun tak yah beli sbb Adam ada botol sendiri. Aku tau dia tak kisah, percayalah mama dia ni yg nak belikan semua.

Adam dah ada jam Ultraman, bekas pensel Ben10. Uniform sekolah belum dapat sebab hari tu saiz M habis. Adam nak kena amik M sbb dia tinggi walaupun pinggangnya ramping. Setakat ni dah beberapa seluar Adam kena alter dengan mama, halus sgt.

Hari ni balik rumah, wangi2. Scrub badan, syampu rambut, pakai bedak, pakai baju cantik. Esok anniversary-lah!

ALAMAK! Ajek kat KL la.

Hehehe takpe, sambut pre-anniversary dgn anak2 kat rumah. Lets make it a happy occasion even without daddy.

 
Leave a comment

Posted by on December 21, 2010 in simply random

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: