RSS

Project run-away

03 Jul

Tak mampu nak runway, runaway lah.

Nak dokumenkan projek jahitan supaya tidak malas.

Dress utk si kecil. Dan juga cover mesin jahit hasil refashion dari overzise shirt.

20110703-025038.jpg

20110703-025052.jpg

20110703-025105.jpg

**td dah tulis kat blogbooster for iphone pastu dia exit sendiri. Dah malas nak start balik. Tunjuk gambar je lah.

 
6 Comments

Posted by on July 3, 2011 in simply random

 

6 responses to “Project run-away

  1. Aishah MAK

    July 3, 2011 at 11:42 pm

    Kau terbatuk tak tadi, Tuty? Aku mentioned pasal kau yang pandai jahit girl’s dress masa tengah pilih baju dengan mak aku untuk cucu-cucu perempuan dia.

     
    • Tuty Jek

      July 5, 2011 at 2:48 pm

      haha tak cukup powerlah kau sebut time tu, aku ok je.. kalau kau puji lebih sikit baru sampai JB kut hahaha

       
  2. ainannisa

    July 4, 2011 at 1:19 pm

    nak jual ke baju tu? brape harga?

     
    • Tuty Jek

      July 5, 2011 at 2:50 pm

      eh tak jual lah. buat utk anak kawan baru dpt baby.🙂 pattern pun donwload dari web je.

       
  3. aisyah

    July 4, 2011 at 6:13 pm

    terbaek!!! lepas ni kita join sew along nak?

     
    • Tuty Jek

      July 5, 2011 at 2:51 pm

      sew along.. ok. will try🙂 saya dah bloghopping sampai pening sbb teruja tgk org lain punya skill.. brush brush brush skill..

      aisyah dah beli serger eh?

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: