RSS

Blog Kosong

14 Sep

Aku ada masa terfikir, kenapa aku dah tak update blog? Padahal masa aku dpt kerja tmpt skrg ni, antara cita2 aku ialah utk selalu update blog. Hahah maaf bos, ini ikhlas.

Masalahnya aku lebih selalu update blog masa aku kerja kat kilang. Masa tu internet access sgt terhad – kat rumah je. Jangan harap aku dpt access dari kilang. Komputer kat kilang hanya utk excel sahaja. Iya, aku takde guna apa2 skill pun masa kerja kilang dulu. Semua guna excel utk kira everything.

Skrg ni, tambah satu je pun software selain excel – autocad. Alalalala.. laki aku baca mesti dia gelak.

Adakah aku menjadi lebih bosan lantas aku tak reti menulis? Atau kurang membaca dan mengambil tahu hal ehwal semasa. Because I believe that, to be a good writer you must be a good reader. And I am not a reader now!

Asal balik rumah je tumbang. Nampak katil je tumbang. Gagal gagal!!

“haiii yang, kata nak lipat kain?”, tanya suami aii.
“esok la.. ngantukkk!! x larat!”

situasi yg sama akan berulang. ahah! so how now brown cow? Eh bukan korang cow.

Oh talking about cow, Adam skrg duk ckp.. “mama, lembu tu ‘cow’ kan?”
“yes.. betul”, aku mengiyakan.
“tapi ckp ‘kau’ tak boleh kan, mama”

ohh dia sangat confuse.

Adam tgh berada di stage malas sekolah. nampak baju sekolah nangis. Kamon Adammmm.. mama nak tgk Adam joget lagu Bruno Mars masa concert ni!

 
1 Comment

Posted by on September 14, 2011 in simply random

 

One response to “Blog Kosong

  1. Ash-z jay bee

    January 20, 2013 at 12:08 am

    Nice betul pavlova awak…sgt2 delicious sekali….saya nak Oder boleh…..saya area jb UDA…my Facebook…ash-z jay bee

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: