RSS

Run Tuty Run

22 May

Did my first run yesterday. Yes, I ran!! Err for a few minutes only. Lepas2 tu jalan je lah sbb ernmm u know. Errr pancit? HAHAHAH!!

Tapi ok lah. Cabaran utama nak pi tasik ni adalah sbb aku takut. Kawasan dia sunyi. Smlm entah apa semangat masuk dlm kalbu sanubari ni, aku bole pulak pegi sorang2.. Ohhh first round mmg baca ayat kursi je. 2nd and 3rd round dah lega.

So malam td sapu minyak panas di kaki dan pagi tadi rasa nak merangkak keluar dr katil. Mcm citer the ring. Hahaha sakit weihh kaki! Padan muka!! Masa keje Pana.sonic dulu x de hal laa jalan byk. Skrg ni je duduk dpn pc.😉

Ok tuty, pls jangan stop. You need to lose weight.

*Tuty is officially overweight

20120522-121440.jpg

20120522-121710.jpg

 
1 Comment

Posted by on May 22, 2012 in simply random

 

One response to “Run Tuty Run

  1. lovelyummi

    May 23, 2012 at 9:43 am

    clap!clap!clap!
    keep up!!
    sakit kaki tu memula2 je, kalo ko tak givap, nanti in 2-3days it’ll be getting better.
    lama2 nanti, ketagih (mcm aku) hehe

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: